Menu 


voorgerechten:

aardappelsoep 7,0
gebonden | gerookte paling

Carpaccio Nadar 12,50
Wieringer weide rund  |  pijnboompit | pesto | grana padano

zalm 11,5
huisgerookt | Hollandse garnaaltjes | kreeftenmayonaise

shared dining 14,5 p.p.
keuze uit 3 voorgerechten waaronder 1 soep, om samen te delen

rode mul 11,0
filet | venkel salade | yoghurt creme | choggia biet

rund 8,5
heldere bouillon |  canneloni | ossenstaart

tarte tatin tomaat 8,5 (v)
rode uien compote | hazelnoot | pesto

kalfswang 12,5
krokant gebakken | aardappel salade | coppa di Parma

Hoofdgerechten:

 

sate 17/ saté xl 19
varkenshaas | spies |  salade |  kroepoek |  satesaus

sukade steak 20,5
gegrild | black Angus |  rode wijn saus | schorseneren

Eendenborst filet 19,75
confit | vadouvan jus | pompoen | Shanghai paksoy

sliptong 2 stuks 18,5 | roomboter gebakken
sliptong 3 stuks  +5,5 |  roomboter gebakken

Alkmaarse gort 17,5 
parelgort | jus van knolselderij | paddestoelen

vis stoofpot 19,5
Noordzee vis | gebakken gamba | schaaldieren saus

bij onze hoofdgerechten serveren wij huisgemaakte friet met mayonaise en seizoensgroenten