Menu 


voorgerechten:
frisse  tomatensoep 7,0
pomodori tomaat | citroenblad | kerrie

Carpaccio Nadar 12,50
Wieringer weide  |  pijnboompit | pesto

Tonijn 12,25
tataki | soja marsmallow | miso/limoen creme

Gamba's 10,5
gemarineerd | knoflookroom | gegratineerd

Halloummi 8,75
cous-cous | ras el hanout | gegrilde courgette

Kalf 10,75
tartaar |  truffelmayonaise | krokant ei dooiertje

Hoofdgerechten:

 

sate 17/ saté xl 18.75
varkenshaas | spies |  salade |  kroepoek |  satesaus

Tournedos 25
gegrild | Noord-holland |  rode wijn saus

parelhoen 19
gebakken | filet | truffel saus

sliptong 22
3 stuks |  roomboter gebakken

Schol 18,5
Noordzee | filet | mossel beurre blanc

Spinazie 17,5(v)
flan | macaroni taartje | jus van knolselderij

bij onze hoofdgerechten serveren wij huisgemaakte friet met mayonaise en seizoensgroenten