Menu
voorgerechten:
aardappelsoep 7,0
gebonden | gerookte paling
Carpaccio Nadar 12,50
Wieringer weide rund | pijnboompit | pesto | grana padano
zalm 11,5
huisgerookt | Hollandse garnaaltjes | kreeftenmayonaise
shared dining 14,5 p.p.
keuze uit 3 voorgerechten waaronder 1 soep, om samen te delen
rode mul 11,0
filet | venkel salade | yoghurt creme | choggia biet
rund 8,5
heldere bouillon | canneloni | ossenstaart
tarte tatin tomaat 8,5 (v)
rode uien compote | hazelnoot | pesto
kalfswang 12,5
krokant gebakken | aardappel salade | coppa di Parma
Hoofdgerechten:
sate 17/ saté xl 19
varkenshaas | spies | salade | kroepoek | satesaus
sukade steak 20,5
gegrild | black Angus | rode wijn saus | schorseneren
Eendenborst filet 19,75
confit | vadouvan jus | pompoen | Shanghai paksoy
sliptong 2 stuks 18,5 | roomboter gebakken
sliptong 3 stuks +5,5 | roomboter gebakken
Alkmaarse gort 17,5
parelgort | jus van knolselderij | paddestoelen
vis stoofpot 19,5
Noordzee vis | gebakken gamba | schaaldieren saus
bij onze hoofdgerechten serveren wij huisgemaakte friet met mayonaise en seizoensgroenten