voorgerechten:
Zaanse mosterdsoep
pancetta. dragonolie 6.5

linzen/bataat soep
creme fraiche (v) 7.

carpaccio Nadar
Wieringer weide rund. pijnboompit. pesto 12.

terrine gekonfijte eend
brioche. rode uiencompote 11.75

tompouche gerookte zalm
kruidensla. kreeftenmayonaise 10.5

burrata
tomaat. dragon. kerriemayonaise (v) 9.75

Hoofdgerechten:

sate 16.8/ saté xl 18.5
varkenshaas. salade. kroepoek. satesaus

runder entrecote
gegrild. saus naar keuze 19.5

parelhoenfilet
gebakken. saus naar keuze 18.5

tournedos
gegrild. noord-Hollands. saus naar keuze 24.5

vlees special
Dagelijks wisselend. vraag uw kelner 22.5

vis van de dag
rechtstreeks uit IJmuiden, vis er naar bij uw kelner 22.5

sliptong
3 stuks. roomboter gebakken 21.5

pasta
gamba. coquille. knoflook room 20.5

risotto (v)
bospaddestoelen. cherry tomaat. rucola. grana padano